Broodjes assortiment

Bestel voor op het werk broodjes voor de vergaderlunch. Geeft u een verjaardag, reunie of familiebijeenkomst in de middag? Wij bezorgen bij u op locatie.

Standaard gebruiken wij harde broodjes. Deze worden op de dag van levering vers gebakken. Op verzoek kunnen wij ook zachte bollen aan de broodjesmix toevoegen. De broodjes worden standaard in cateringdozen aangeleverd. Wilt u een wat luxere presentatie van uw lunch, bijvoorbeeld op mooie schalen? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden. 

Assortiment

Broodjesmix basis beleg – 2,50 per stuk
Broodjesmix gemengd beleg – 2,75 per stuk
Broodjesmix luxe beleg – 3,00 per stuk

Wij maken een lekker en gevarieerd assortiment voor u.

Basis beleg is bijvoorbeeld jonge kaas, ham, rauwe ham, cervelaat, gekookt ei, mozzarella met tomaat, roomkaas met bieslook.

Luxe beleg is bijvoorbeeld tonijnsalade, brie, oude kaas, gerookte kipfilet, filet american, eiersalade, gezond, kip kerrie salade, gegrilde groenten.

Uitbreiding

Breidt uw lunch uit met bijvoorbeeld soep, fruit, warme snacks of dranken. Of ga voor een reeds samengesteld (vergader)arrangement.

Bezorgkosten zijn 5,00 per enkele rit binnen Apeldoorn. De prijzen zijn exclusief btw.

Om uw lunch goed te verzorgen vragen wij u om minstens 1 werkdag van tevoren (of gelijk zodra u weet wanneer uw lunch gepland staat) uw lunch door te geven. Dit geeft ons de mogelijkheid om verse ingrediënten in te kopen en de bezorging in te plannen op de dag van levering!

Wij verzorgen ook uw drankjes

Wilt u ook drankjes voor bij uw lunch? Kijk dan bij ons dranken assortiment door te klikken op onderstaande button.