Koude & warme buffetten

Met passie en aandacht voor verse producten verzorgen we koude & warme buffetten. We denken mee met uw zakelijk diner, feest of buffetten op het werk in Apeldoorn en in de regio Deventer en Zutphen.

Compleet verzorgd

Buffetten worden hygiënisch en warm bij u op locatie bezorgd en eventueel geleverd met servies en professioneel personeel. Gaat u voor een herkenbaar Hollands buffet of kies een smaakvol Italiaans of Tapas buffet. Wilt u echt iets speciaals? Bestel dan één van onze koud en warm buffetten uit het seizoen. We verrassen u graag en hebben aandacht voor presentatie en beleving. Dat wordt door al uw gasten gewaardeerd!

Overwerkmaaltijden

Vanaf tien personen een gezonde maaltijd op het werk.

Recensies

Mulder / 27 februari 2019

Het Seizoensbuffet was echt heel goed verzorgt, mooi opgemaakt en erg lekker. Ook het dessert buffet was verrassend. De persoonlijke touch, door de handgeschreven kaartjes bij de gerechten, maakten het af. Deze mensen hebben echt hart voor hun vak!

Rianne Bisschop / 3 september 2018

Gisteren mijn vijftigste verjaardag gevierd met een Italiaans buffet van Maitre Deux.
Het was prima verzorgd, heerlijk eten! Van alle gasten positieve reacties gehad. Voor herhaling vatbaar.

Esther Karman / 29 april 2019

Voor de 50ste verjaardag van mijn man het Hollandse buffet van Maitre Deux besteld. Het was uitstekend verzorgd. Zelf eet ik glutenvrij en daar wil ik extra complimenten voor maken. Nadat het buffet was geserveerd en vóór het aansnijden van het stokbrood heeft Maitre Deux het glutenvrije brood gesneden en ervoor gezorgd dat ik de kruidenboter kon gebruiken voordat er broodkruimels in terecht konden komen. Op deze manier lieten zij zien kennis van zaken (glutenvrij eten) te hebben. Aan het eind van de avond van diverse gasten complimenten ontvangen voor het geweldige buffet.

Buffetten bestellen

Persoonlijk advies, offerte aanvragen of direct bestellen? Neem contact op.