Dranken arrangement

U kunt de outdoor cooking uitbreiden met een dranken arrangement. Voor een vast bedrag kunnen u en uw gasten onbezorgd genieten. Alles is geregeld. Een stoere steigerhouten bar en het glaswerk. Ook het personeel kunnen wij voor u inzetten.   

Hollands drankenpakket

Standaard serveren wij frisdranken in flesjes. 
Frisdranken: Cola, Cola-Light, Fanta, Spa Rood, Spa Blauw, Jus ‘d orange.
Heinekenbier.
Huiswijnen (zie specificatie hieronder).

recepties

Onze huiswijnen

Samen met wijnkoperij Henri Bloem hebben we het volgende arrangment voor u samengesteld.
Marquès de Alfamèn, Carnena, Spanje. Fruitige, sappige wijnen. De perfecte huiswijn voor alle gelegenheden.

2019 Marquès de Alfamèn Blanco
Marquès de Alfamèn Blanco is een blend van 70% Chardonnay en 30% Macabeo. Beide druiven worden separaat gevinifieerd en rijpen 6 maanden op rvs-vaten. De druiven komen van de oudste wijngaarden uit de regio. Een frisse, aromatische wijn met tonen van bloemen, appel en tropisch fruit. Heerlijk drook en knisperend fris.

2019 Marquès de Alfamèn Rosado
Marquès de Alfamèn Rosado is gemaakt van de Garnacha druif, wat hem een zachte ronde smaak geeft. Sprankelend roze kleur, verfrissende neus van rode bessen, aardbeien en rozen. Mondvullend en heerlijk sappig palet van rood fruit.

2019 Marquès de Alfamèn
Marquès de Alfamèn Tinto is een blend van 80% Garnacha en 20% Syrah. De druiven worden separaat gevinifieerd en de wijn ondergaat geen houtrijping. Mooie robijnrode kleur. Lekker sappig fruit van kersen en zwarte bessen. Licht kruidigheid en een soepele, warme afdronk.

 

Meer informatie?

Wilt u een offerte opvragen of direct bestellen?