Ambachten gecombineerd

We combineren diverse ambachten en maken zo een totaal catering concept van hoge kwaliteit. 

Leveranciers

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit én zoveel mogelijk lokaal zaken doen. Leveranciers die u ook wellicht kent. Wij hebben onze producten zo samengesteld waarbij wij de kwalitatief hoge én waar mogelijk lokale producten bij elkaar brengen.

Echte Bakker Keurhorst

Brood uit een warm hart. Daar staan Hans en Marina Keurhorst voor. De bakker is zeer creatief en denkt goed met ons mee. 

“Alles wat wij u aanbieden komt uit eigen bakkerij. Kijk daar houden wij van! Ouderwets lekkere producten maken voor Apeldoorn en omstreken.”

Keurslager Lautenschutz

Als er iemand is die verstand heeft voor het slagersvak, dan is het wel de familie Lautenschutz! Hun passie voor het vak proef je zeker terug in de producten.

“Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden”.

Sognefjord Zalm

Een klein familiebedrijf die zelf de zalmen rookt op ambachtelijke Noorse wijze. De verse Noorse zalm wordt hangend en koud gerookt met eikenhout en beukenhout.  Veel rokerijen kiezen ervoor om hun zalm liggend te roken, zodat ze meer gewicht winnen. Zalmrokerij Sognefjord gaat dus voor kwaliteit.

Henri Bloem

Samen met Henri Bloem Wijnkoperij hebben we speciaal voor u een huiswijn geselecteerd. De Marquès de Alfamèn, Carnena, Spanje. Fruitige en sappige wijnen. De perfecte huiswijn voor alle gelegenheden.

De Boerderij van Bertus & Riek

Heerlijk lokaal uit Beekbergen. We zijn blij met deze samenwerking met de enthouiaste boeren, waar we de eieren vandaan halen. Ook houden zij Bonte Bentheimer varkens voor o.a. droge worsten. 

Boerderij den Hoek

Een boerderijwinkel in Wilp. Hier verkopen zij onder andere heerlijk romige boerenkaas.