Outdoor Cooking

Wil je catering op een bijzondere manier ervaren? Denk dan eens aan een buitenkookbeleving. Dat kan in onze overdekte kooktuin of bij u op locatie.

Passie voor buiten koken

Wij geloven in onze producten die samengesteld zijn uit pure en verse ingrediënten van geselecteerde leveranciers. We werken samen met de keurslager, visspecialist en de poelier. Niet gewoon goed, maar echt goed is onze overtuiging. Een bewezen kwaliteit, dat heet ambacht.

Foodtruck

Er kunnen diverse food concepten toegepast worden. Van ontbijt tot lunch, een (smoothie)bar of een barbecue, stamppot of wild thema. Alles is mogelijk. De omgebouwde foodtruck is een Renault Master T35 uit 1985. De verhuur van de foodtruck is 250,- losstaand van het toe te passen food concept, excl. btw. Dit is inclusief aankleding met o.a. fruitkratjes en krijtborden en inclusief bezorging in Apeldoorn. 

BBQ in onze kooktuin

In onze buitenkooktuin kan je heerlijk genieten van een compleet verzorgde BBQ. Een groene oase in Apeldoorn Zuid. Door de overdekte stretchtent kan je bij elk weertype bij ons terecht.