Wij koken met passie en bevlogenheid

Ons verhaal

Maitre Deux is vanuit haar oorsprong een cateringbedrijf. Door innovatie en plezier in het vakgebied is de onderneming uitgebreid met evenement organisatie en kookworkshops. Drie concepten die elkaar versterkten. Door de veranderende economie zijn wij overgestapt naar Outdoor Cooking catering.

Het team van Maitre Deux denkt mee met het bereiken van uw eindresultaat. Want catering is uw visitekaartje! U ontvangt gasten en u wilt een goede indruk maken op alle facetten. En zelfs met een feest, in welke hoedanigheid dan ook, wilt u de aandacht richten op uw gasten. De tijd vliegt om als het inspirerend, leuk en gezellig is. Wij hechten waarde aan uw wensen en doelen die wij voor u kunnen invullen. We staan voor zorg en aandacht. We creëren food- en belevingsconcepten u in staat stelt om uw gasten te verblijden en verrassen. 

Maitre Deux betekent de twee chefs in het Frans. Wij staan namelijk voor passie voor koken in combinatie met service en gastvrijheid. Twee essentiële elementen die uw feest of evenement tot een succes maakt. Onze drijfveer is om van elke gelegenheid een bijzondere belevenis te maken. Daar worden wij heel blij van en geeft ons voldoening. En dat ervaart u!