Wij koken met passie en bevlogenheid

In onze professionele keuken voert topkwaliteit dan ook de boventoon

Ons verhaal

Maitre Deux is vanuit haar oorsprong een cateringbedrijf. Door innovatie en plezier in het vakgebied is de onderneming uitgebreid met evenement organisatie en kookworkshops. Drie concepten die elkaar versterken.

Het team van Maitre Deux denkt mee met het bereiken van uw eindresultaat. Want catering is uw visitekaartje! U ontvangt gasten en u wilt een goede indruk maken op alle facetten. U bent bezig met uw corebusiness, van training tot aan productpresentatie. En zelfs met een feest, in welke hoedanigheid dan ook, wilt u de aandacht richten op uw gasten. De tijd vliegt om als het inspirerend, leuk en gezellig is. Wij hechten waarde aan uw wensen en doelen die wij voor u kunnen invullen. We staan voor zorg en aandacht. We creëren food- en belevingsconcepten u in staat stelt om uw gasten te verblijden en verrassen. 

Maitre Deux betekent de twee chefs in het Frans. Wij staan namelijk voor passie voor koken in combinatie met service en gastvrijheid. Twee essentiële elementen die uw feest, evenement of bedrijfsuitje tot een succes maakt. Onze drijfveer is om van elke gelegenheid een bijzondere belevenis te maken. Daar worden wij heel blij van en geeft ons voldoening. En dat ervaart u!

Catering is uw visitekaartje

Wist u dat er meer bij komt kijken als alleen het product of de dienst leveren? Wij denken met u mee, want we beseffen dat catering onderdeel is van uw uitstraling.

We houden rekenschap met de food logistiek.
U wilt toch ook een rosé biefstuk, een warm buffet en dat het product versheid uitstraalt? Wij houden rekenschap met het bereiden van de producten in onze professionele keuken. Zodat het bij u op tijd op locatie is en de eigenschappen heeft die uw gasten waarderen.
Ook op uw locatie dient er rekening gehouden te worden met de logistiek. Hoe lopen uw gasten langs een lunch- of koud/warm buffet? Wat staat vooraan en wat is logisch en praktisch? Wij adviseren u hierin!

Een broodje is een broodje?
Of toch niet? Want afhankelijk van de gelegenheid hebben wij verschillende lunchconcepten voor u samengesteld. Voorbeeld: eten en vergaderen tegelijkertijd? Dan is het handig om kleine broodjes of sandwiches te nuttigen.

Meer advies, tips en tricks weten? Neem contact op!

 

Oorsprong

In 2010 startte Sjon de Vries het bedrijf Maitre Deux Catering. Na een breed scala aan werkervaring te hebben opgedaan in loondienst besloot Sjon voor zichzelf te beginnen. Eerst vanuit huis, maar al gauw was er een ruimte gevonden aan het Schumanpark waar de eerste 7 jaar de basis werd gelegd. Zijn focus was om kwalitatief goede en verse gerechten te bereiden in de catering. Optimale logistiek en klantbeleving. Doen wat je zegt en daar achterstaan. “In loondienst had ik bijvoorbeeld bij een partij van 200 man, maar ik had maar voor 150 gasten eten mee. De ervaringen die ik in loondienst heb meegemaakt waren in strijd met mijn integriteit.” Met een eigen bedrijf kon Sjon kiezen voor de waarden waar hij achter stond. Zijn roots zit in de horeca, want zijn (groot)ouders hadden vroeger ook een eigen horecazaak. 

Samen met zijn vrouw Sanne bouwden ze de onderneming op met verbindingen leggen. Vertrouwen uitstralen door onder andere een constante kwaliteit leveren. Vanuit het facilitaire DNA van Sanne wordt het gehele proces bij de klant doorlopen en aan alles gedacht. In 2017 verhuisde de onderneming naar een grotere locatie naar de Gladsaxe in Apeldoorn Zuid. Hierdoor zijn de activiteiten uitgebreid met o.a. kookworkshops, zowel binnen als in de eigen outdoor cooking tuin. Een klein paradijs in het midden van een industriegebied. Het team is inmiddels ook uitgebreid naar 1,5 FTE. Er heerst een sterke teamcultuur, we doen wat we zeggen en zijn transparant in onze gedragingen. Tevens hebben wij het geluk om te mogen werken met professionele koks en bediening op de (feest)momenten wanneer u die nodig heeft. We hebben ervaring met partijen vanaf 20 personen tot aan > 10.000 op evenementen.

Zin in een feestje?

Heeft u al zin om een feestje te geven of een kookworkshop te volgen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan weet je zeker dat je geen tips en trends meer mist!