Overwerkmaaltijden

Wilt u met uw collega’s tijdens het overwerken een gezonde maaltijd genieten? Wij bereiden al uw overwerkmaaltijden vers en op bestelling voor 12,00 per persoon.

Overwerkmaaltijden

Wilt u met uw collega’s tijdens het overwerken een gezonde maaltijd genieten? Wij bereiden al uw overwerkmaaltijden vers en op bestelling voor 12,00 per persoon. Een dessert erbij kost 2,95 per persoon. We leveren het eten in chafing dishes, waardoor uw medewerkers/gasten de maaltijd zelf kunnen opscheppen.

Biologisch afbreekbaar disposable servies wordt gratis bijgeleverd. Wilt u liever aardewerken borden en bestek? Dat kunt u ook bij ons inhuren. Let op: Afname alleen mogelijk vanaf 10 personen, van maandag tot en met vrijdag. Heeft u meer dan 20 personen? Dan kunt u ook uit een buffet  kiezen. Heeft u minder dan 10 personen? Denk dan eens aan een broodjesmaaltijd met iets warms erbij, zoals een variatielunch met warm item.

Subliem menu

12,00 per persoon
(vanaf 10 personen, exclusief btw)

Dagmenu van de chef
Een verassingsmaaltijd met 3 componenten: vlees of vis, aardappelgarnituur en een groentegarnituur
Gekruide gehaktbal met vleesjus
Geserveerd met gekookte aardappels en seizoensgroenten
Gemarineerde kipfilet met gepofte tomaatjes en tomatensaus
Geserveerd met gebakken aardappels en seizoensgroenten

Luxe menu

15,00 per persoon
(vanaf 10 personen, exclusief btw)

Stamppot
Stamppot van de chef met verse kruiden en specerijen, slagersrookworst met diverse zuren, spekjes en jus.

Lasagne
Lasagne met gehakt en verse groenten, tomaat met mozzarella salade en komkommersalade.

Vegetarische Thaise groene curry
Geserveerd met notenrijst, sambal boontjes en oosterse salade met komkommer en taugé.

Nasi
Nasi rijst met groenten, 3 kipsatestokjes per persoon, satesaus, gebakken omelet, kroepoek en atjar met een tomatensalade.

Boerenschnitzel met spekjes, tomaat, paprika en rode ui
Geserveerd met aardappel gratin, seizoensgroenten en rauwkostsalade.

Gekruide kipfilet met romige kerriesaus
Geserveerd met aardappelgratin, bonen en een frisse salade.

Varkenshaas met roomsaus van kastanjechampignons
Geserveerd met gebakken aardappels, seizoensgroenten en witlof salade.

Varkenshaas met gesmolten brie
Geserveerd met gebakken aardappel, broccoli met amandelschaafsel en een frisse salade.

Hollandse biefstuk met rode wijn jus
Geserveerd met gebakken aardappels, seizoensgroenten en waldorfsalade.

Runderstoofschotel
Geserveerd met aardappelpuree, seizoensgroenten en stoofperen (in het seizoen) of een rode kool salade.

Langzaam gegaarde zalm met hollandaisesaus en dille
Geserveerd met aardappelgratin, seizoensgroenten en frisse salade met venkel en citrus dressing.

Dessert erbij

Kijk hier voor onze dessert mogelijkheden.