Seizoen kookworkshop

Kook met luxe en seizoensgebonden ingrediënten. En bereidt gerechten in deze workshop zoals u die nog nooit heeft gemaakt!

Diverse seizoenen

Zowel binnen in de kookstudio te boeken als in de buitenkooktuin. Gaat uw team buiten aan de slag? Dan kookt en bakt u op verschillende warmtebronnen, zoals een barbecue kamado, smoker, tundragrill en vuurplaats. Ga aan de slag met dit bijzondere 4 gangen menu onder begeleiding van een chef. We koken met de seizoenen mee. Gezamenlijk wordt een gang bereid in groepen van 3 á 4 personen, vervolgens schuift iedereen aan tafel.

Voorbeeld Lentemenu

(vraag naar het actuele menu van dit seizoen)
€ 70,00 per persoon (tijdsduur ca. 3,5 uur, exclusief btw, vanaf 8 personen)

Kalfstartaar met truffelmayonaise, kwarteleitje, chips van truffel aardappel
Coquilles in de schelp geserveerd met kruidenrisotto, nootjes boter en bloemkool
Lamsrack met witte asperges, gekonfijte aardappels en jus met dragon
Blauwe bessen cake met limoen en mascarpone crème met ijs.

All-inclusive

Bij al onze workshop arrangementen ontvang je onbeperkt plat en bruisend water op de tafels. Ook bereiden we een heerlijk sapje in karaf in het thema van de kookworkshop om zelf te tappen. Tegen het einde van de workshop serveren we koffie en thee uit. Er zijn 3 consumpties voor fris, wijn en bier inbegrepen bij het arrangement. Wilt u meer consumpties nuttigen? Koop dan de dranken af met een dranken arrangement voor € 15,00 per persoon. Een leuke binnenkomst met een welkomstdrankje kunnen we ook verzorgen voor € 2,95 per persoon.