Thema Tapas arrangement

Tapas; de leukste manier om te eten! In Spanje is lekker eten en drinken een belangrijk onderdeel van de Spaanse leefstijl.

De Spaanse Keuken

Leer samen allerlei lekkere gerechtjes te maken die samen komen tot een complete maaltijd. Waan je in de Spaanse keuken en ga aan de slag met o.a. albondigas, bruchetta’s, gazpacho, gamba’s en alitas de pollo. Na de voorbereiding ga je gezellig samen alles proeven.

Tapas Menu

€ 50,00 per persoon (tijdsduur ca. 3 uur, exclusief btw, vanaf 8 personen)

Maak onder andere: gazpacho – aardappel tortilla – tapenade – aubergine rolletjes met geitenkaas – albonigas in tomatensaus – meloen met Spaanse coppa – chickenwings – patatas bravas – gamba spiesjes

All-inclusive

Bij al onze workshop arrangementen ontvang je onbeperkt plat en bruisend water op de tafels. Ook bereiden we een heerlijk sapje in karaf in het thema van de kookworkshop om zelf te tappen. Tegen het einde van de workshop serveren we koffie en thee uit. Er zijn 3 consumpties voor fris, wijn en bier inbegrepen bij het arrangement. Wilt u meer consumpties nuttigen? Koop dan de dranken af met een dranken arrangement voor € 15,00 per persoon. Een leuke binnenkomst met een welkomstdrankje kunnen we ook verzorgen voor € 2,95 per persoon.